Hello Kitty -kahvila ja söpöys-överit



Monille länsimaalaisille ensimmäinen mielleyhtymä Japanista on sana kawaii, eikä syyttä. Sana tarkoittaa mitä tahansa nättiä tai söpöä. Japanilaiseen estetiikkaan kuuluu arkisten asioiden suunnittelu siten, että ne miellyttävät silmää. Parasta on, jos asia voidaan vielä paketoida söpösti, nätillä washi-teipillä koristellen.

Kaikkien tunteman Sanrion kulttihahmon Hello Kittyn ympärille on vuosien kuluessa syntynyt muita piirroshahmoja, jotka ovat hillitön bisnes Japanissa. Mitä tahansa pikkuhousuista kännykänkuoriin ja kasvonaamioista synttärikakkuihin saa ostettua tietyn hahmon kuosissa.

Hello Kittyn lisäksi suosittuja ovat:

Keltainen labradorinnoutaja Pompompurin, joka pitää kenkien keräilystä ja karamellivanukkaasta:



Valkoinen koiranpentu Cinnamoroll, jolla on korvapuustin muotoinen häntä :



Laiska munankeltuainen Gudetama (henkilökohtainen suosikkini):


Tyttömäinen pinkkiin pukeutuva kani My Melody, joka tunnetaan rehellisyydestään ja kiltteydestään:



Ja kymmenet kymmenet muut.

Me vierailimme sadepäivän iloksi Kioton Hello Kitty-kahvilassa. Kioto ei ole teemakahviloiden mekka - Tokio on - mutta täältä löytyy muutama Sanrion kahvila: Hello Kitty-kahvila Gionissa ja Cinnamoroll-kahvila OPA-kauppakeskuksessa Kawaramachilla.




Kuten Japanissa yleensä, kokemus on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten täydelliseksi. Koko kahvila on varsin instagrammable, meille annettiin kartta kahvilan parhaista selfiepaikoista...Sohvilla istui valtavia Hello Kittyjä, joiden kanssa sai ottaa kuvia ja nauttia herkuista! Kaikki ruoka on teeman mukaista. 

Teemakahviloiden ruoka on yllättävän hyvää. Tällä kertaa söin Hello Kitty- matchaparfaitin, jonka päällä komeili Hello Kitty poikaystävänsä Danielin kanssa (kyllä, hahmoilla on ystäviä, persoonallisuus ja kokonainen elämäntarina...).


Mun suosikki on Gudetaman lisäksi punapanda Aggretsuko, joka on pintapuolisesti kuuliainen toimistotyöläinen, mutta todellisuudessa käy karaokessa laulamassa punkkia purkaakseen antipatioitaan sovinistipomoaan kohtaan.

Siltä varalta, että aloit fanittaa esim. söpöä kultaistanoutajaa Pompompurinia ensisilmäyksellä, on olemassa Hello Kitty Faniwiki... Enjoy <3

Kuvat hahmoista: Hello Kitty Wiki

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19415583/?claim=gjw9535df6z">Follow my blog with Bloglovin</a>

Kommentit

Suositut tekstit